Vi gör hårdtuggade ämnen lättsmälta och nyttiga.

Kontrollera stress

De anställda som behärskar stress är effektivare och gör färre misstag. Vi identifierar de faktorer som förbrukar dina resurser på jobbet och på din fritid.

Bättre återhämtning

Vi ökar förståelsen för vikten av bättre återhämtning. Detta resulterar i mer energiska och fokuserade anställda.

Motionera rätt

Identifiera den optimala motionsnivån för varje anställd. God kondition minskar belastningen på kroppen. Bevisad effekt på de anställdas motivation att motionera mera.

Personlig effektivitet, självkontroll

Pris: 7 900 kr/deltagare  
Nå ditt mål med minsta möjliga ansträngning! Vi ger dig de verktyg och den struktur du behöver för att bättre kunna möta de krav och möjligheter du ställs inför i din vardag.

Läs mer

Mindfulness, grund

Pris: 1 280 kr/deltagare
Var med oss en dag och lär dig grunderna i mindfulness. Vi vänder oss till dig som vill bli mer närvarande i nuet, bli effektivare och lugnare i vardagen. 

Läs mer

Mindfulness, fördjupning

Pris: 7 900 kr/deltagare 
Behåll fokus och förändra ditt sätt att förhålla dig till stress. Resultatet blir ett roligare, mer meningsfullt och kreativt arbete. 

Läs mer

Stressanalys, firstbeat

Pris: 800 kr/pers i grupp (min 8 pers)
1800 kr/pers individuellt

En analys som ger dig en tydlig bild av din hälsa och prestationsförmåga.  72 h kartläggning av din livsstil där hjärtfunktion och hjärtfrekvensvariabilitet mäts och omvandlas till värdefull information om stress, sömn, återhämtning och fysisk aktivitet. 
Läs mer

Lönsam stress

Den som är arbetsgivare har ansvar för rehabilitering  En medarbetare kostar lågt räknat  392 000 kr.  *Minskad effektivitet och produktions bortfall någon månad innan sjukskrivning: 32 000 kr. Korttidsfrånvaro, 20 veckor utan vikarie med förlorad produktion: 60 000 kr.  Förlorad produktion under ytterligare en månad: 100 000 kr. Kostnader för rekrytering och inskolning av ersättare: 200 000 kr. 

Läs mer om stress och vad du som arbetstagare och arbetsgivare kan gör!

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

© 2014 Kurshuset i Stockholm AB. All Rights Reserved.

Kurshuset i Stockholm AB
Maria Trappgränd 5
Box 17157
104 62 Stockholm
08-727 63 69