Vi gör hårdtuggade ämnen lättsmälta och nyttiga.
Vi utformar och håller kurser och du kan även anlita oss för tjänster inom samma segment. Några exempel på vad vi just nu har uppdrag i:

Arbetsmiljöinventering - SAM

En översiktlig kontroll av det lagstadgade systematiska arbetsmiljöarbetet. Den innehåller både kontroll av dokument och kunskap. Direkt utformas en handlingsplan. 

Organisatoriska och social arbetsmiljöinventering 

Ett webbaserat stöd för att ta pulsen på arbetsklimatet och därefter kunna förstärka, förbättra och förändra rutiner för stöd såväl organisatoriskt som individuellt. En organsiatorisk och social arbetsmiljö.

Individuell DISC-analys

Du svarar på 24 frågor online och därefter träffas vi 1,5 tim och går igenom din rapport. Vill du kan du ta med en partner, då träffas vi 2 tim och vi har även möjlighet att sätta ihop era rapporter för att se vilka styrkor och vilka utvecklingsområden ni har tillsammans. 
Läs mer

Stresshantering

Fånga upp de personer som befinner sig i riskzonen 
och dem där det har gått för långt   

Individuell handledning med distansstöd Läs mer       
Utmattningssyndrom Läs mer

Belastningsergonomi

Här ingår bland annat utformning av arbetslokaler, arbetsplatser, arbetsobjekt, verktyg, hur arbetet organiseras samt psykologiska och sociala förhållanden i arbetet. Finns även som onlinekurs. 
Läs mer

Nya Ledarskapet

Nya Ledarskapet™ är ett träningsprogram för dig som arbetar som chef på alla  nivåer, projektledare, koordinator. Eller för dig som helt enkelt vill få fart på din livskarriär.

Stressanalys

Påverka högpresterande och andra riskgrupper. En analys som ger dig en tydlig bild av din hälsa och prestationsförmåga. 72 h kartläggning av din livsstil där hjärtfunktion och hjärtfrekvensvariabilitet mäts och omvandlas till värdefull information om stress, sömn, återhämtning och fysisk aktivitet. Läs mer

HR

Personalstretgiskt och affärsinrikad HR kompetens kan behövas både med kontinuerliga insatser eller vid ett speciellt behov för att täcka upp t.ex. vid nyrekrytering av Personalchef.

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

© 2014 Kurshuset i Stockholm AB. All Rights Reserved.

Kurshuset i Stockholm AB
Maria Trappgränd 5
Box 17157
104 62 Stockholm
08-727 63 69