Vi gör hårdtuggade ämnen lättsmälta och nyttiga.
 

.

Ditt nöjdaste jag!

Publicerad 2018-11-06

Vii delar vår kunskap på ett lättbegripligt vis,
med en humoristisk touch

 Vi på Kurshuset erbjuder utbildningar för att förbättra arbetsmiljön. Vi delar vår kunskap på ett lättbegripligt vis, med en humoristisk touch, för att du ska få förståelse för hur och varför. Oavsett om du går utbildningen på chefens förfrågan eller med egen vilja, så är det meningen att du ska förstå relevansen och känna igen dig i det vi pratar om. Vårt mål med kurserna är att ge dig Aha-upplevelser. De flesta av Kurshusets utbildningar erbjuds nu även online.  Här är några de mest populära kurserna:

• Arbetsmiljö grundläggande • Bygg- SAMBA, Systematisk arbetsmiljö - Bättre arbetsmiljö • Organisatorisk och social arbetsmiljö • Riskbedömning i din arbetsmiljö • BAS-P och BAS-U
• Swedish work Environment. 

JUST NU! Få 15% på onlinekurser med koden: Höstmys

Släppa taget!

Att lära sig släppa taget är en viktig del i stresshantering. Har du svårt att släppa taget på en arbetsuppgift även när du påbörjat en annan uppgift eller svårt att skifta/behålla fokus på det du gör?  Genom att träna medveten närvaro lär du dig att släppa taget om påträngande tankar. Nästa kursstart i medveten närvaro är den 15 januari! "Mindfulness i arbetet"

Din kropp och knopp i Grekland

Våra nöjda deltagare tycker till!
En vecka att minnas
"Det var en fantastisk vecka med så bra träningspass, inspirerande workshops och fantastiska ledare som tillsammans med oss deltagare gjorde det till en oförglömlig vecka med mycket skratt och diskussioner om livet"

Det vill jag göra om
"En väldigt härlig, nyttig och inspirerande resa"

"En oslagbar kombination, föreläsningar och träning för kropp och knopp"


Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

© 2014 Kurshuset i Stockholm AB. All Rights Reserved.

Kurshuset i Stockholm AB
Maria Trappgränd 5
Box 17157
104 62 Stockholm
08-727 63 69