Vi gör hårdtuggade ämnen lättsmälta och nyttiga.
 

.

ÄR DU KRIMINELL?

Publicerad 2016-10-28

Det är en kriminell handling att som företag inte bedriva ett systematiskt arbetsmiljöarbete. Företaget i sig består av männsikor som leder verksamheten. Är du en av dem? Arbetsmiljökunskap för den som är chef är i sig en självklar rättighet och skyldighet. Är du CHEF så är det troligtvis skönt att ha koll på vad som förväntas av dig. Med stöd av oss kan du öka på din kunskap. Vi kan starta upp med en arbetsmiljöinventering eller du kan anmäla dig till en kurs. Välj en lönsam investering innan vid ett tillfälle du själv valt istället för att rätta till när det är akut. Styr du över din verksamhet?

BIDRAG FÖR ARBETSMILJÖKUNSKAP

Publicerad 2016-10-28

Via AFA försäkring utdelades ett generöst bidrag för ökad arbetsmiljökunskap. Självklart så blev intresset enormt att ansöka om bidraget. Vem vill inte ha något som är gratis? Så pengar är nu slut. Intressant att så många valde att ta del av detta erbjudande när kursavgiften kunde finansieras på annat sätt. Ökad arbetsmiljökunskap i sig är en investering. Jobbar du på ett företag som inte vill eller kan investera?

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

© 2014 Kurshuset i Stockholm AB. All Rights Reserved.

Kurshuset i Stockholm AB
Maria Trappgränd 5
Box 17157
104 62 Stockholm
08-727 63 69