Vi gör hårdtuggade ämnen lättsmälta och nyttiga.
 

.

CHEFSRESAN - med bidrag

Publicerad 2016-02-18

23 sept - 30 sept i Grekland! Kursavgift 22 180 kr med möjligt till reducerat pris med stöd av AFA försäkring. Hör av dig till oss så berättar vi mer om det. 

Ett hållbart ledarskap är ett ledarskap som håller över tid och klarar alla de utmaningar som dagens arbetsliv innebär. Hög arbetsbelasning, Psykisk ohälsa, effektivitet, lönsamhet, lagkrav, stress, konflikter och förändringsarbete. Hur svårt kan det vara?

Du får under kursveckan otroligt bra möjligheter att dela med dig och även arbeta med egna situationer. Det är ofta sådant som inte riktigt hinns med under en normal arbetsvecka. Det här är en suverän möjlighet att bli extra fokuserad och få ett bra resultat. Oavsett vilka utmaningar du står inför ger Chefsresan dig handfasta och praktiska verktyg att använda i din chefsvardag. (Självklart kan du även gå kursen i Sverige med då till ordinarie pris 38 800 kr .) Kursen omfattas av skatteverkets krav för avdragsgill. (30 timmar schemalagd kurs).

Detta är ingen semesterresa men självklart kan du förlänga vistelsen med din semester. Flygbiljett bokar du själv.

Ta den här chansen NU! Antalet platser är begränsat.

AFS 2015:4 Organisatorisk och social arbetsmiljö

Publicerad 2016-02-18

Äntligen en förskrift som klargör vikten av att främja och förebygga med regler för ohälsosam arbetsbelastning, arbetstidens förläggning och kränkande särbehandling

Vi har redan tidigare intigrerat dessa frågor i kunders systematiska arbetsmiljöarbete - så för oss är detta inget nytt eftersom att den tidigare föreskriften kom ut redan 1980. Vi gillar att jobba med regler för hållbara medarbetare i hållbara företag.

Ohälsotalen relaterade till dessa områden har ökat och fortsätter att öka. Idag är det vanligare att "huvudet brinner upp" än att kontoret brinner ner. Ett systematiskt brandsskydd är förstås oerhört viktigt också. :)

Vi genomför kurser både online och på plats då det är viktigt att den som är i chefsbefattning verkligen tar till sig vad och hur detta ska förändras. Det är ett krav att chefer har kunskap om detta. Kan egentligen tyckas lite konstigt eftersom att det likaså är självklart eftersom att företag tjänar enormt mycket ekonomiskt på att jobba SMART.

Hör av dig så hjälper vi dig också. 

Ny kurs för skyddsombud

Publicerad 2016-02-18

Påbyggnad och fördjupning för dig som tidigare har grundläggande kunskap. Nya regler och tillämpning. Vad är din roll som skyddsombud? Fyll på och anmäl dig till Praktisk SAM 1+1 dag 5-6 april. Antal platser är begränsat!

Nya kurser

Publicerad 2016-02-18

Du som är skyddsombud och har grundläggande kunskap behöver fylla på med fördjupning och nyheter. Praktisk SAM

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

© 2014 Kurshuset i Stockholm AB. All Rights Reserved.

Kurshuset i Stockholm AB
Maria Trappgränd 5
Box 17157
104 62 Stockholm
08-727 63 69