Vi gör hårdtuggade ämnen lättsmälta och nyttiga.

Föreläsning DISC 

Längd: Från en halvdag till en heldag enl. ök  Pris: Företagsinternt offereras

En givande, inspirerande och rolig föreläsning med många skratt och aha-upplevelser. 

För er som vill utvecklas som team för bättre samarbete, effektivare och bättre kommunikation. Det får ni möjlighet till med hjälp av kunskap om DISC, beteende och de olika färgerna. När ni har mer koll på att ni är olika och även kan acceptera och respektera olikheterna utvecklas ni som grupp. 

Kommunikation är det som är det grundläggande i ett bra samarbete. Ni får insikt om att vi lyssnar och kommunicerar på olika sätt. Att vi kan anpassa vårt sätt att kommunicera för att vi ska förstå varandra bättre.  Olikheter är bra under förutsättning att vi är medvetna om dem.

När alla samtidigt får en större självinsikt och tar ansvar för vad kan just de kan göra för att samarbetet ska fungera på bästa sätt. Det gör att ni har samma plattform att stå på och att ni får ett gemensamt språk.

Målsättningen är att alla i er grupp ska få uppleva att styrkan med att vara olika först visar sig när ni respekterar och förstår varandras olika sätt att vara. Därefter kan gruppen jobba tillsammans betydligt effektivare och smartare.
Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

© 2014 Kurshuset i Stockholm AB. All Rights Reserved.

Kurshuset i Stockholm AB
Maria Trappgränd 5
Box 17157
104 62 Stockholm
08-727 63 69