Vi gör hårdtuggade ämnen lättsmälta och nyttiga.

Bygg- SAMBA™ Systematisk ArbetsMiljö - Bättre Arbetsmiljö 

Längd: 6 timmar,  online

För dig som är skyddsombud eller har tänkt att bli erbjuder vi nu en sammansatt arbetsmiljöutbildning som genomförs i online. Kursen är anpassad för att förstå grundläggande krav, därefter vardagliga arbetsmiljösituationer med hög prioritering för vem som förväntas göra vad i dagligt arbetsmiljöarbete anpassat till bygg- och anläggning.

Under utbildning används  riskkartläggning för att systematiskt undersöka, riskbedöma, för att kontrollera och följa upp arbetsmiljökrav. Hur ser arbetsmiljörollerna ut i företaget, och hur knyts det till en Arbetsmiljöplan? Målet är en bra arbetsmiljö – att i det dagliga arbetet påverka allas hälsa och säkerhet.

Kursen avslutas med en kunskapskontroll för att säkerställa att deltagaren har den kompetens som förväntas. Deltagarna kan därefter lägga upp en egen handlingsplan för vidare egen planering. Utbildningsbeviset registeras i ID06 kompetensdatabas.

Anmäl dig här!

Efter avslutad utbildning: 

  • Kunskap om rollerna och vem som gör vad
  • Samordningsansvaret   
  • Kunskap om lagstiftning som påverkar i arbetsmiljöfrågor 
  • Kan söka vidare efter fördjupad information
  • Utbildningsbevis registreras i ID06 kompetensdatabasVi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

© 2014 Kurshuset i Stockholm AB. All Rights Reserved.

Kurshuset i Stockholm AB
Maria Trappgränd 5
Box 17157
104 62 Stockholm
08-727 63 69