Vi gör hårdtuggade ämnen lättsmälta och nyttiga.

BAM för bygg - light

En anpassad dag med tempo för dig som ska utveckla och behöver känna till ett systematisk arbetsmiljöarbete inom installation/bygg- anläggning.  Har du ansvar? Säkerställ din kunskapsnivå i det som är krav för ett förebyggande arbete. 
Kursen är även en bra grund före kurs BAS-P/U.

Stockholm 9 januari
Stockholm 5 mars

BAM för bygg, BYGG- SAMBA

Bygg- SAMBA är en branschanpassad arbetsmiljö- utbildning som riktar sig helt till bygg-anläggningssektorn. En BAM för byggbranschen. Det är en grundläggande arbetsmiljöutbildning som passar för samtliga yrkesroller och funktioner inom ett bygg- och installationsföretag. Allt från skyddsombud till byggledare, projektledare och arbetsmiljöansvariga chefer. 
Genomförs företagsinternt eller online.

BAS-P/U

Byggarbetsmiljösamordning är ett lagkrav.  Det ska finnas kunskap och kompetens som även styrks efter examinering. Du kan välja en lärarledd kurs eller genomföra den i egen takt som online kurs. Oavsett vilken du föredrar så har vi valt att leverera ämnet på ett lättsmält och användbart sätt.

Säkerhetskultur

Vad är det och hur skapar vi en god säkerhetskultur? Vilken roll spelar säkerhetskulturen för en olycksfallsfri arbetsplats? Vilka normer råder hos er? 

Vi hjälper er att skapa engagemang kring säkerhetskulturfrågan i all verksamheten. Tänk efter före! 

Vi är även ackrediterad för registrering av utbildningsbevis efter genomförd utbildning ID06 kompetensdatabas. Bättre koll för alla!

Online

Vill du slippa restid och genomföra en kurs när du själv vill?
Både BYGG-SAMBA och BAS-P/U finns online.

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

© 2014 Kurshuset i Stockholm AB. All Rights Reserved.

Kurshuset i Stockholm AB
Maria Trappgränd 5
Box 17157
104 62 Stockholm
08-727 63 69