Vi gör hårdtuggade ämnen lättsmälta och nyttiga.

Bygg- SAMBA™ Systematisk ArbetsMiljö - Bättre Arbetsmiljö 

Längd: 2 dag + 1 dag,  Företagsintern offereras

Bygg-SAMBA™ är en branschanpassad arbetsmiljöutbildning som riktar sig helt
mot bygg- och anläggningssektorn. Det är en grundläggande arbetsmiljöutbildning som passar för samtliga yrkesroller och funktioner inom ett byggföretag, allt från skyddsombud till byggledare, projektledare och arbetsmiljöansvariga chefer.

Utbildningen finns att få som företagsanpassad, öppen kurs och on-line utbildning.

Bygg-SAMBA™ bygger på den grundläggande arbetsmiljöutbildningen BAM (Bättre ArbetsMiljö) som rekommenderas av Arbetsmiljöverket och som är framtagen i samverkan mellan arbetsgivare och arbetstagare. Den ger grundläggande kunskaper inom lagar och bestämmelser och beskriver bland annat samordning och systematiskt arbetsmiljöarbete.

Bygg-SAMBA™ (Systematisk ArbetsMiljö Bättre Arbetsmiljö) är en utbildning som går ett steg längre och med de grundläggande arbetsmiljökunskaperna som grund bygger den på vardagliga arbetsmiljösituationer med hög prioritet på vem som förväntas göra vad i dagligt arbetsmiljöarbete. Förutom de traditionella fysiska arbetsmiljöfrågorna lyfter utbildningen även fram de psykosociala arbetsmiljöfrågorna som arbetsorganisation, ledarskap, engagemang och kommunikation.

Efter avslutad utbildning: 

Har du kompetens inom hela skyddsområdet

Vi registrerar alla godkända deltagare som sedan får ett utbildningsbevis i ID06 kompetensdatabas. För att bli godkänd krävs att man deltagit i alla moment av utbildningen samt klarat ett avslutande kunskapstest.

Ladda ner kursplanen!

Anmäl dig här!Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

© 2014 Kurshuset i Stockholm AB. All Rights Reserved.

Kurshuset i Stockholm AB
Maria Trappgränd 5
Box 17157
104 62 Stockholm
08-727 63 69