Vi gör hårdtuggade ämnen lättsmälta och nyttiga.

Arbetsmiljö grund

Längd: 1 dag  Pris: 3 800 kr/deltagare

Starta med en kursdag och du kan vara nöjd. Du får då även kostnadsfritt tillgång till fördjupad kunskap online där mallar och checklistor ingår. Kurserna genomförs i mindre grupper så du även får tillgång till erfarenhetsutbyte.

Den här utbildningen passar för dig som är ny i din roll för att förstå och få tillgång till dokument och arbetsmetoder.  Ett systematiskt arbetsmiljöarbete leder till en arbetsmiljö som gynnar alla. Bra och bättre arbetsmiljövillkor organisatoriskt, fysiskt och socialt är både en skyldighet och en rättighet.

I de olika samverkande processerna i ett systematiskt arbetsmiljöarbete ingår kunskap om ansvarsområden. För att det ska vara tydligt, tryggt och säkert ska  skyddsombud ha en grundläggande kunskap om samverkande regelverk, Arbetsmiljölagen och Arbetsmiljöverkets föreskrifter för den teoretiska basen.

Med metoder för att agera i arbetsmiljösituationer får deltagarna arbete med hur ett Systematiskt arbetsmiljöarbete fungerar för att undersöka, bedöma, kontrollera och följa upp arbetsmiljön.

Arbetsmiljö grund är en start (fördjupning med onlinestöd) samt därefter Påbyggnad Praktisk SAM 

Anmäl dig här:

Stockholm 16 september

Efter avslutad utbildning: 
  • Har deltagaren kunskap om sin och övriga arbetsmiljöroller 
  • Kan söka vidare efter information för nya arbetsmiljöfrågor 
  • Har en väl säkerställd lagstadgad teoretisk grund  
  • Har onlinestöd för fördjupning
  • Har tillgång och kan använda mallar och checklistor

Arbetsmiljö grund finns även som online. Läs mer: 

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

© 2014 Kurshuset i Stockholm AB. All Rights Reserved.

Kurshuset i Stockholm AB
Maria Trappgränd 5
Box 17157
104 62 Stockholm
08-727 63 69