Vi gör hårdtuggade ämnen lättsmälta och nyttiga.

Vilket resultat förväntar du dig?

När vi pratar om arbetsmiljö så handlar det om att du ska förstå varför. Så länge du inte vet svaret och gör det bara för att det är lagstiftning eller ett måste så blir det inte ett speciellt stort utfall. Vilket resultat förväntar du dig?
En bra arbetsmiljö gör att ideér och medarbetare växer.  Styrkan av att vara tydlig i kommunikation och förståelse om våra olika beteende är en väsentlig del.  Kartläggning av personer som är i riskzonen för att bli utmattade är en annan del. I det interna systematiska arbetsmiljöarbetet behövs ofta en inventering. Vad fungerar? Vad behövs förändras?  Välj utbildning i form av kurs (lärarledda och online) eller konsultativt stöd.
Chefens arbetsmiljöansvar -greppbart ansvar

En utbildning som ger dig svar på varför och hur.  Du som är chef  kan säkerställa kunskap för delegerade arbetsmiljöuppgifter. Grundläggande med påbyggnad för dig i din roll.  Skyddsansvaret för en bra arbetsmiljö omfattar även den organisatoriska och sociala arbetsmiljön. Läs mer

Online kurs: 2 200 kr
Lärarledd 1 dag: 5 600 kr

Stockholm 30 jan
Stockholm 20 mars

Se fler datum

Skyddsombudets roll och agerande

Tydlig, trygg och säker ska ett bra skyddsombud vara. Utbildningen är uppdelad på två lärarledda dagar med några veckor mellan dagarna. Kunskapen kan då enklare appliceras i vardagen. För den som önskar finns även möjlighet att fördjupa kunskap med stöd av online del.  Deltagare är du som funderar på att bli skyddsombud eller du som redan är. Läs mer!

1 dag + 1 dag: 7 200 kr
Stockholm: 26 okt + 14 nov Stockholm: 20 feb + 13 mar

Se fler datum

Arbetsmiljö påbyggnad - praktisk SAM-verkan

För dig som har grundläggande kompetens och behöver få vidare kunskap om praktiskt genomförande med stöd av regler. Alternativ finns även att göra en dag online och en dag lärarledd.
Du får ta del av nyheter och arbeta med case kring aktuella händelser, samt fördjupning kring tillämpning för organisatorisk och social arbetsmiljöLäs mer!

2 dagar: 7 200 kr 
Stockholm:  6-7 nov
Stockholm: 29-30 maj

Se fler datum

Organisatorisk och social arbetsmiljö AFS 2015:4  

Är det större risk att ”huvudet brinner upp” än att kontoret brinner ner, är det viktigt att lägga fokus på rätt saker i det systematiska arbetsmiljöarbetet. Utbildningsdagen ger deltagarna god insikt i hur kartläggning och åtgärder kan se ut i OSALäs mer!

Online kurs: 1 800 kr
Lärarledd 1 dag: 3 400 kr

Stockholm: 6 nov
Stockholm 29 maj


Se fler datum

Systematisk arbetsmiljö - Bättre Arbetsmiljö

Vi har fler utbildningar och anpassar de gärna just till er.
- Företagsintern -  
SAMBA™ Systematisk Arbetsmiljö - Bättre Arbetsmiljö.  Läs mer!
- Öppen - Arbetsmiljö grund 1+ 1 dag . Läs mer!

- Företagsintern - Bättre Organisatorisk och Social arbetsmiljö
Få koll på era olikheter! Vill du ha en större självinsikt och förstå hur andra kan uppfatta dig?Öka din kunskap med stöd av en kommunikation och beteende analys som ger er en bättre organisatorisk och social arbetsmiljö. Läs mer!

Systematisk arbetsmiljö
Det är en kriminell handling att inte ha koll på detta.  Lagstiftningen är tydlig och vi ger er koll vad vad som ska vara systematiskt och vi ser även till att det blir unikt för just er för att investera rätt och hållbart. Organisatorisk och social arbetsmiljö påverkar även den fysiska arbetsmiljön och fler och fler inser vikten av att må bra och prestera hänger ihop. Varje företag är unikt och har sin arbetsmiljö. Hur vill du att er ska vara? 

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

© 2014 Kurshuset i Stockholm AB. All Rights Reserved.

Kurshuset i Stockholm AB
Maria Trappgränd 5
Box 17157
104 62 Stockholm
08-727 63 69